2119 Pécel, Pesti út 3.
info@faberland.hu

Faberland Kft. (Ltd)

A Faberland kft. 2010-ben indult egy garázsból, magyar játszótéri eszköz tervező és gyártó cégként, mára pedig kiterjedt tevékenységi körrel működő kkv-ként üzemelünk Pécelen 36 fős csapatunkkal.
Ez alatt az idő alatt számos játszótér, fitnesz park, kutyafuttató, gördeszkapálya és egyéb kültéri terület kialakításában vettünk részt határon innen és túl, így méltán tűzhettük zászlónkra: világraszóló magyar játékok.

Ami viszont nem változott az évek alatt, az az elkötelezettség a kiemelkedő minőségű termékek és az azokkal kapcsolatos versenyképes szolgáltatás iránt, melyet munkáink során minden esetben fontosnak tartunk.

Néhány éve a tevékenységi körünkhöz kapcsolódó termékek értékesítésére több tematikus webáruházat is létrehoztunk, ahol napvitorlát, kerítésrendszereket és játszótéri kiegészítőket forgalmazunk. A jatszoterland.hukeritesland.hunapvitorlaland.hu a Faberland csoport tagjai csakúgy, mint az önálló üzletágként működő, műfű szaktanácsadással, értékesítéssel és telepítéssel foglalkozó grassland.hu

 

Filozófiánk

Olyan prémium minőségű, esztétikus megjelenésű, korszerű játszó-, és sporteszközöket, parkberendezéseket szeretnénk gyártani és forgalmazni a hazai és nemzetközi piacra egyaránt, amelyek hosszú távon biztosítják a felhőtlen és biztonságos kikapcsolódás, örömteli mozgás élményét. Körültekintően és készségesen viszonyulunk ügyfeleinkhez és beszállítóinkhoz egyaránt, hogy magas színvonalú szolgáltatásaink kapcsán bármikor szívesen forduljanak hozzánk.

 

Tevékenységi köreink

  • sportpályák tervezése, teljes körű kivitelezése (műfüves futball, tenisz, röplabda, kosár)
  • kerítésrendszerek forgalmazása, telepítése
  • kültéri fitness parkok, felnőtt játszóterek forgalmazása, telepítése
  • BMX és gördeszka pályák tervezése, gyártása és teljes körű kivitelezése
  • kutyafuttatók tervezése, gyártása, kivitelezése
  • gyermek játszótéri berendezések tervezése, gyártása, kivitelezése
  • játékterek karbantartása
  • önkormányzatok, intézmények részére pályázat figyelés